

Η παρασκευή της μουστάρδας Dijon περιλαμβάνει τη χρήση νερού, ξιδιού, αλατιού και λευκών ή καφέ σπόρων μουστάρδας, οι οποίοι αλέθονται σε μια λεπτή πάστα. Το αποτέλεσμα είναι μια παχύρρευστη, κρεμώδης σάλτσα με ελαφρώς ξινή, πικάντικη και αρωματική γεύση.
Η μουστάρδα Dijon είναι ευέλικτη και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε πολλές συνταγές. Συχνά χρησιμοποιείται ως βάση για σάλτσες που συνοδεύουν το κρέας, το ψάρι ή τα λαχανικά, και ως συστατικό σε μαρινάδες. Επίσης, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την προετοιμασία των γαλλικών vinaigrettes και των σαλατών. Η μουστάρδα Dijon είναι επίσης ένα δημοφιλές συνοδευτικό για πολλά τυπικά γαλλικά πιάτα, όπως τα escargots (σαλιγκάρια) και τα coq au vin (κοτόπουλο με κρασί)
Cookfast.gr | by Fastgroup | ALL RIGHTS RESERVED | © 2023