Υλικά
-
8 φέτες Μοσχάρικιλότο
-
300g Αλεύριγια όλες τις χρήσεις
-
100ml Ελαιόλαδο
-
Αλάτι
-
Πιπέρι
-
Για τη σάλτσα
-
8 σκελίδες Σκόρδοψιλοκομμένο
-
7 Ελιέςχωρίς κουκούτσι σε ροδέλες
-
1 ματσάκι Μαϊντανόςψιλοκομμένος
-
30ml Ξύδιλευκό
-
60ml Λευκό κρασί
Οδηγίες
Βήματα
1
Ok
|
Ετοιμάζουμε το μοσχάριΑλατοπιπερώνουμε τις φέτες του μοσχαριού και τις περνάμε από το αλεύρι. |
2
Ok
|
Φτιάχνουμε τη σάλτσαΣτο ίδιο λάδι ρίχνουμε το σκόρδο, το μαϊντανό και τις ελιές και ανακατεύουμε για 1 λεπτό μέχρι να βγουν τα αρώματά τους. |
3
Ok
|
Βάζουμε μέσα πάλι τις φέτες μοσχαριού και σβήνουμε με το ξύδι. Μαγειρεύουμε σε δυνατή φωτιά μέχρι να εξατμιστεί το ξύδι. Μόλις εξατμιστεί προσθέτουμε το κρασί. |