0 0
Χοιρινό με κυδώνια

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Υλικά

± Μερίδες
1kg Χοιρινό σπάλα σε κομμάτια
1kg Κυδώνι σε φέτες
1 Κρεμμύδι ξερό ψιλοκομμένο
250ml Κόκκινο κρασί ημίγλυκο
1 κ. γλυκού Ζάχαρη
1 κ. γλυκού Θυμάρι
2 κ. σούπας Ξύδι
3 κ. σούπας Ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι

Στα αγαπημένα

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Χοιρινό με κυδώνια

Κουζίνα:

Ένα εξαιρετικής γεύσης κυρίως πιάτο, ιδανικό για το Κυριακάτικο τραπέζι!

  • 1h 55min
  • Μερίδες 4
  • Εύκολη

Υλικά

Οδηγίες

Share

Βήματα

1
Ok

Προετοίμασε το χοιρινό

Σε ένα τηγάνι ρίξε το ελαιόλαδο και σόταρε τα κομμάτια του χοιρινού, τόσο ώστε να πάρουν χρώμα από όλες τις πλευρές.

2
Ok

Σε ένα ταψί στρώνουμε τα κυδώνια και ρίχνουμε από πάνω το κρεμμύδι και το χοιρινό. 
Προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά, καλύπτουμε με αλουμινόχαρτο και ψήνουμε το φαγητό για περίπου μιάμιση ώρα στους 180 βαθμούς Κελσίου.
Σερβίρουμε το χοιρινό με κυδώνια σε ρηχή πιατέλα, ιδανικά με άγριο ρύζι. 

prima

Στις κουζίνες από μικρή. Αγάπη για τη μαγειρική και τις νέες συνταγες

Αξιολογήσεις συνταγής

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
ψαρονέφρι με σάλτσα μπαλσάμικο
previous
Ψαρονέφρι με κρέμα γάλακτος και σάλτσα μπαλσάμικο
Σοφρίτο με πατάτες
next
Μοσχάρι σοφρίτο με πατάτες φούρνου
ψαρονέφρι με σάλτσα μπαλσάμικο
previous
Ψαρονέφρι με κρέμα γάλακτος και σάλτσα μπαλσάμικο
Σοφρίτο με πατάτες
next
Μοσχάρι σοφρίτο με πατάτες φούρνου

Πρόσθεσε σχόλιο