0 0
Πένες φούρνου με αλλαντικά και φρέσκια ντομάτα

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Υλικά

± Μερίδες
500g Πέννες
200ml Κρέμα γάλακτος
300g Αλλαντικά
150g Κεφαλοτύρι
150g Τυρί Γκούντα
2 Ντομάτα τριμμένες στον τρίφτη
1 Πράσινη πιπεριά ψιλοκομμένη
1 Κόκκινη πιπεριά ψιλοκομμένη
Ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι

Πένες φούρνου με αλλαντικά και φρέσκια ντομάτα

Κουζίνα:

Γρήγορη και εύκολη συνταγή για λαχταριστά ζυμαρικά, που στον φούρνο απογειώνεται η γεύση τους!

  • 55min
  • Μερίδες 4
  • Εύκολη

Υλικά

Οδηγίες

Share
0/5 (0 Reviews)

Βήματα

1
Ok

Ετοιμάζουμε τις πένες

Σε μία κατσαρόλα βάζουμε νερό, στο οποίο έχουμε προσθέσει αλάτι, και μόλις βράσει βάζουμε τις πνες για 7 λεπτά. Στη συνέχεια σουρώνουμε το νερό, ρίχνουμε λίγο λάδι και τις αφήνουμε να κρυώσουν.

2
Ok

Φτιάχνουμε τη σάλτσα

Σε ένα μεγάλο μπολ βάζουμε τις ψιλοκομμένες ντομάτες και τις πιπεριές, προσθέτουμε τα αλλαντικά, το κεφαλοτύρι, αλάτι και πιπέρι.

3
Ok

Ενώνουμε τις πένες με τη σάλτσα

Μέσα στο μπολ με τη σάλτσα προσθέτουμε τις βρασμένες πένες. Ανακατεύουμε πολύ καλά όλα τα υλικά μαζί.

4
Ok

Λαδώνουμε με πινέλο ένα πυρέξ, βάζουμε τις πένες με τη σάλτσα και καλύπτουμε με το γκούντα. Σκεπάζουμε το πυρέξ με αλουμινόχαρτο και ψήνουμε στον αέρα στους 190 βαθμούς Κελσίου, για 40 λεπτά. Βγάζουμε από το φούρνο το φαγητό, αφαιρούμε το αλουμινόχαρτο και σερβίρουμε μετά από 10 λεπτά.

prima

Στις κουζίνες από μικρή. Αγάπη για τη μαγειρική και τις νέες συνταγες

Αξιολογήσεις συνταγής

Average Rating:
(5)
Total Reviews: 1
naos

καταπληκτικο

Σοφρίτο με πατάτες
previous
Μοσχάρι σοφρίτο με πατάτες φούρνου
Φαρφάλες με σολωμό και κρέμα γάλακτος
next
Φαρφάλες με σολομό και κρέμα γάλακτος
Σοφρίτο με πατάτες
previous
Μοσχάρι σοφρίτο με πατάτες φούρνου
Φαρφάλες με σολωμό και κρέμα γάλακτος
next
Φαρφάλες με σολομό και κρέμα γάλακτος

Πρόσθεσε σχόλιο

Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here