Υλικά
-
1kg Χοιρινόσπάλα σε κομμάτια
-
1kg Κυδώνισε φέτες
-
1 Κρεμμύδι ξερόψιλοκομμένο
-
250ml Κόκκινο κρασίημίγλυκο
-
1 κ. γλυκού Ζάχαρη
-
1 κ. γλυκού Θυμάρι
-
2 κ. σούπας Ξύδι
-
3 κ. σούπας Ελαιόλαδο
-
Αλάτι
-
Πιπέρι
Οδηγίες
Βήματα
1
Ok
|
Προετοίμασε το χοιρινόΣε ένα τηγάνι ρίξε το ελαιόλαδο και σόταρε τα κομμάτια του χοιρινού, τόσο ώστε να πάρουν χρώμα από όλες τις πλευρές. |
2
Ok
|
Σε ένα ταψί στρώνουμε τα κυδώνια και ρίχνουμε από πάνω το κρεμμύδι και το χοιρινό. |