Σπαγγέτι Πουτανέσκα: Ένα πιάτο γεμάτο ένταση και ιστορία
Αυθεντική συνταγή για Σπαγγέτι Πουτανέσκα, με αντζούγιες, ελιές, κάππαρη και ντομάτες. Ένα έντονο πιάτο με πλούσια γεύση και παραδοσιακή ιταλική ιστορία.
Ντομάτα κονκασέ είναι η χοντροκομμένη ντομάτα που προκύπτει μετά από μία διαδικασία με την οποία αφαιρούμε τη φλούδα και τα σπόρια από τις ντομάτες. Συχνά πλέον με τον όρο ντομάτα κονκασέ εννοούμε τις κονσέρβες με ντομάτα πού θα βρούμε στα σούπερ μάρκετ.
Η ντομάτα κονκασέ χρησιμοποιείται συχνά στην κλασική ιταλική και γαλλική κουζίνα, και δίνει μια πιο εξευγενισμένη υφή και γεύση στα πιάτα.
Οι ντομάτες κονκασέ χρησιμοποιούνται συχνά σε σάλτσες, σούπες, στιφάδο και πιάτα όπου θέλουμε να αποφύγουμε τα σκληρά μέρη της ντομάτας, όπως το δέρμα και τα σπόρια.
Cookfast.gr | by Fastgroup | ALL RIGHTS RESERVED | © 2023