Σπαγγέτι Πουτανέσκα: Ένα πιάτο γεμάτο ένταση και ιστορία
Αυθεντική συνταγή για Σπαγγέτι Πουτανέσκα, με αντζούγιες, ελιές, κάππαρη και ντομάτες. Ένα έντονο πιάτο με πλούσια γεύση και παραδοσιακή ιταλική ιστορία.


Η ντομάτα κονκασέ χρησιμοποιείται συχνά στην κλασική ιταλική και γαλλική κουζίνα, και δίνει μια πιο εξευγενισμένη υφή και γεύση στα πιάτα.
Οι ντομάτες κονκασέ χρησιμοποιούνται συχνά σε σάλτσες, σούπες, στιφάδο και πιάτα όπου θέλουμε να αποφύγουμε τα σκληρά μέρη της ντομάτας, όπως το δέρμα και τα σπόρια.
Cookfast.gr | by Fastgroup | ALL RIGHTS RESERVED | © 2023