Παστίτσιο Άκης: Η συνταγή του Άκη Πετρετζίκη
Παστίτσιο Άκης Πετρετζίκης. Η συνταγή για το πιο νόστιμο παστίτσιο με τα μπαχαρικά που προτείνει ο γνωστός σεφ! Ο Άκης Πετρετζίκης, ένας από τους πιο αγαπητούς και δημοφιλείς Έλληνες σεφ,...
Ντομάτα κονκασέ είναι η χοντροκομμένη ντομάτα που προκύπτει μετά από μία διαδικασία με την οποία αφαιρούμε τη φλούδα και τα σπόρια από τις ντομάτες. Συχνά πλέον με τον όρο ντομάτα κονκασέ εννοούμε τις κονσέρβες με ντομάτα πού θα βρούμε στα σούπερ μάρκετ.
Η ντομάτα κονκασέ χρησιμοποιείται συχνά στην κλασική ιταλική και γαλλική κουζίνα, και δίνει μια πιο εξευγενισμένη υφή και γεύση στα πιάτα.
Οι ντομάτες κονκασέ χρησιμοποιούνται συχνά σε σάλτσες, σούπες, στιφάδο και πιάτα όπου θέλουμε να αποφύγουμε τα σκληρά μέρη της ντομάτας, όπως το δέρμα και τα σπόρια.
Cookfast.gr | by Fastgroup | ALL RIGHTS RESERVED | © 2023