Υλικά
-
1 Κοτόπουλο φιλέτοαπό μπούτι κομμένο σε κύβους
-
100g αγελάδος Βούτυρο
-
Για τη σάλτσα κεφίρ
-
100g στραγγιστό Γιαούρτι
-
150ml Κεφίρ
-
1 σκελίδα ψιλοκομμένη Σκόρδο
-
λίγο Ελαιόλαδο
-
Αλάτι
-
Πιπέρι
Οδηγίες
Βήματα
1
Ok
|
Ψήνουμε την τηγανιάΣε ένα τηγάνι βάζουμε το βούτυρο μαζί με το ελαιόλαδο να κάψει. Ρίχνουμε μέσα το φιλέτο κοτόπουλο και σοτάρουμε ανακατεύοντας συνεχώς, ώσπου να πάρει ωραίο χρώμα. |
2
Ok
|
Ετοιμάζουμε τη σάλτσα κεφίρΣε ένα μπολάκι ανακατεύουμε το γιαούρτι με το κεφίρ, προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι, λίγο ελαιόλαδο και το σκόρδο ψιλοκομμένο. |
3
Ok
|
Ρίχνουμε τη σάλτσα κεφίρ στο τηγάνι με την τηγανιά και χαμηλώνουμε τη φωτιά. Βάζουμε ένα καπάκι και σιγομαγειρεύουμε για περίπου 10 λεπτά ακόμα. |