0 0
Τηγανιά κοτόπουλο με κεφίρ

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Υλικά

± Μερίδες
1 Κοτόπουλο φιλέτο από μπούτι κομμένο σε κύβους
100g αγελάδος Βούτυρο
Για τη σάλτσα κεφίρ
100g στραγγιστό Γιαούρτι
150ml Κεφίρ
1 σκελίδα ψιλοκομμένη Σκόρδο
λίγο Ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι

Στα αγαπημένα

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Τηγανιά κοτόπουλο με κεφίρ

Εύκολο, ζουμερό και πρωτότυπο φιλέτο κοτόπουλο!

  • 30min
  • Μερίδες 2
  • Εύκολη

Υλικά

  • Για τη σάλτσα κεφίρ

Οδηγίες

Share

Βήματα

1
Ok

Ψήνουμε την τηγανιά

Σε ένα τηγάνι βάζουμε το βούτυρο μαζί με το ελαιόλαδο να κάψει. Ρίχνουμε μέσα το φιλέτο κοτόπουλο και σοτάρουμε ανακατεύοντας συνεχώς, ώσπου να πάρει ωραίο χρώμα.

2
Ok

Ετοιμάζουμε τη σάλτσα κεφίρ

Σε ένα μπολάκι ανακατεύουμε το γιαούρτι με το κεφίρ, προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι, λίγο ελαιόλαδο και το σκόρδο ψιλοκομμένο.

3
Ok

Ρίχνουμε τη σάλτσα κεφίρ στο τηγάνι με την τηγανιά και χαμηλώνουμε τη φωτιά. Βάζουμε ένα καπάκι και σιγομαγειρεύουμε για περίπου 10 λεπτά ακόμα.
Μόλις η τηγανιά κοτόπουλο είναι έτοιμη, πασπαλίζουμε με το μαϊντανό και σερβίρουμε.
Ιδανικά σερβίρουμε με ρύζι basmati. 

prima

Στις κουζίνες από μικρή. Αγάπη για τη μαγειρική και τις νέες συνταγες

Αξιολογήσεις συνταγής

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Featured Image
previous
Φιλέτο κοτόπουλο με κρέμα γάλακτος και μουστάρδα στο τηγάνι
ψαρονέφρι με σάλτσα μπαλσάμικο
next
Ψαρονέφρι με κρέμα γάλακτος και σάλτσα μπαλσάμικο
Featured Image
previous
Φιλέτο κοτόπουλο με κρέμα γάλακτος και μουστάρδα στο τηγάνι
ψαρονέφρι με σάλτσα μπαλσάμικο
next
Ψαρονέφρι με κρέμα γάλακτος και σάλτσα μπαλσάμικο

Πρόσθεσε σχόλιο