Μπουγάτσα με εύκολη κρέμα από την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου
Η μπουγάτσα, ένα από τα πιο αγαπημένα και παραδοσιακά ελληνικά γλυκίσματα, κατακτά τον παλμό της γαστρονομίας με την υπέροχη κρέμα και το τραγανό φύλλο κρούστας. Η συνταγή που παρουσιάζεται από...

Το φύλλο κρούστας είναι ένας ελαφρύς και ελαστικός τύπος ζύμης που χρησιμοποιείται ευρέως στη μαγειρική για την παρασκευή ποικίλων ειδών φαγητών, από γλυκά έως και αλμυρά πιάτα. Είναι γνωστό για την ελαφριά, τραγανή υφή του, ενώ σε όλες τις παρασκευές χρησιμοποιείται σε πολλές στρώσεις..