Cheesecake με ανθότυρο και πετιμέζι
Ένα γλυκό από τα παλιά με άρωμα παράδοσης: δροσερή κρέμα με ανθότυρο και μουστοκούλουρα Αν σας αρέσουν τα παραδοσιακά γλυκά με σύγχρονη παρουσίαση, τότε αυτή η συνταγή με ανθότυρο, μουστοκούλουρα...
Η ζάχαρη άχνη είναι ένας τύπος ζάχαρης που έχει μία πολύ λεπτή, σχεδόν σαν πούδρα υφή. Παράγεται από την άλεση της λεύκης ζάχαρης ούτως ώστε γίνεται σαν ένα λεπτό αλεύρι.
Χρησιμοποιείς την ζάχαρη άχνη σε μια πληθώρα γαστρονομικών εφαρμογών. Λόγω της λεπτής της υφής, είναι ιδανική για να πασπαλίζεις τοπικά τα γλυκά, όπως κορμούς, κέικ, ταρτες και ντόνατς και φυσικά τους κουραμπιέδες.
Το λεπτό, λείο φινίρισμα που παρέχει είναι ασυναγώνιστο. Με ζάχαρη άχνη πασπαλίζουμε και την πατροπαράδοτη βασιλόπιτα που κόβουμε την Πρωτοχρονιά
Cookfast.gr | by Fastgroup | ALL RIGHTS RESERVED | © 2023