Υλικά
-
1 1/2 χλιαρό Νερό
-
1κιλό αλεύρι για όλες τις χρήσεις Αλεύρι
-
75 γρ φρέσκια Μαγιά
-
2 κουταλιές της σούπας Ελαιόλαδο
-
1 κουταλάκι του γλυκού Ζάχαρη
-
3/4 κουταλάκι του γλυκού Αλάτι
Οδηγίες
Απόλαυση, ζεστασιά και αρώματα της Μεσογείου συναντούν την τέχνη της παραδοσιακής ιταλικής πίτσας μέσα από αυτή την εύκολη και γευστική συνταγή. Η διαδικασία παρασκευής αυτής της ζύμης είναι απλή, κάνοντάς την ιδανική για αρχάριους, αλλά και για όσους επιθυμούν μια γρήγορη λύση για εντυπωσιακή πίτσα στο σπίτι. Με βασικά υλικά, όπως το αλεύρι, το νερό, η μαγιά, το ελαιόλαδο, η ζάχαρη και το αλάτι, καθώς και με λίγα απλά βήματα, μπορείτε να δημιουργήσετε μια εύκολη ζύμη για πίτσα που θα ξεδιπλώσει τις πιο εντυπωσιακές γεύσεις.
Βήματα
1
Ok
|
Διαδικασία συνταγής για εύκολη ζύμη πίτσας
Ακολουθώντας αυτή τη διαδικασία, θα έχετε μια τέλεια ζύμη πίτσας, έτοιμη να φιλοξενήσει όποια γεύση επιλέξετε! |
2
Ok
|
Λίγα λόγιαΗ δημιουργία της τέλειας ζύμης για πίτσα δεν είναι πια μυστήριο με αυτή την απλή και αποτελεσματική συνταγή. Η ελαστική, αφράτη και γευστική ζύμη που έχετε πλέον στα χέρια σας, είναι η τέλεια βάση για οποιαδήποτε πίτσα, από την πιο απλή μαργαρίτα μέχρι τις πιο περίπλοκες και πρωτότυπες δημιουργίες. Με αυτή τη συνταγή, ο καθένας μπορεί να γίνει μάστορας πιτσαδόρος στην κουζίνα του, ενθουσιάζοντας τόσο τον εαυτό του όσο και τους καλεσμένους του. |